Pendlerbroen vinder prisen for bedste overførbare/skalérbare projekt

1. Samarbejdsdag mellem UCN og Aalborg Kommune

Det dansk-svenske EU-projekt, Pendlerbroen, vinder prisen for bedst overførbare/skalérbare projekt på det første samarbejdsarrangement mellem Aalborg Kommune og UCN, afholdt d. 10 august 2017. Den strategiske samarbejdsaftale mellem UCN og Aalborg Kommune har til formål at fremhæve og sprede resultaterne af de bedste fælles projekter.

De nordiske velfærdssamfund ligner hinanden utrolig meget og netop samarbejdet på tværs, åbner op for nye og smartere muligheder for fx praktikpladser for de studerende i Norden.

Her ses nogle af de initiativer og indsatser, som knytter sig til Pendlerbroen:

Tegning_pendlerbroen

På næste billede ses Jeanett Kaare (dommer) og projektleder Charlotte Heigaard Jensen.

Vinderbillede af Charlotte - skalerbart projekt

Pendlerbroen er et nordisk EU-projekt via ”Interreg” mellem UCN, Business Aalborg under Aalborg Kommune samt Högskolan Vest, Sverige. Pendlerbroens formål er at fremme udvekslingen inden for KASK-regionen samt øge mobiliteten på arbejdsmarkedet. På længere sigt er ambitionen at øge beskæftigelsen i Interreg Øresund-Kattegat-Skagerrak området.