Veloverstået QuickMatch 5 på Sofiendalsvej

Mandag d. 6. november 2017, kl. 10-15 afholdte Pendlerbroen den femte QuickMatch, hvor teknologistuderende og 18 virksomheder inden for grafisk design, programmering og multimediedesign mødtes for at opbygge relationer og indgå praktikaftaler.

Det første punkt på programmet var, at de enkelte virksomheder præsenterede sig selv, deres forestående opgaver, erfaringer med tidligere praktikanter samt forventninger til kommende praktikanter.

Efter frokostpausen begyndte selv matchmakingen, hvor de studerende kunne besøge de forskellige borde og møde de enkelte virksomheder med henblik på forhåbentlig at indgå en praktikaftale og afklare forventninger og ønsker til praktikaftalerne.

Den sidste runde af QuickMatch finder sted i foråret 2018, hvor studerende og virksomhederne igen får mulighed for at møde hinanden, blive klogere og mere afklaret og finde drømmepraktikken.